חיפוש (:

יום שני, 10 בנובמבר 2008

מאפה בננות עם טאצ' של קוקוס .

מתכון טעים, פשוט וקל ..
מומלץ מכל הלב ..

- המצרכים
5 בננות בגודל בינוני
כף חמאה (או מרגרינה אם אין ברירה...)
1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות גדושות סוכר חום
3/4 כוס קוקוס


- אופן ההכנה
חממו תנור ל - 190 מעלות
תקלפו את הבננות, וחתכו לאורך לשתי חצאים.
כל חצי חותכים לשניים - ותקבלו 4 'מקלות' ארוכות מכל בננה
סדרו את הבננות בתבנית יפה, לא גדולה מדי - פלחי הבננה צריכים לשבת בנוחיות בשכבה אחת
חותכים מהחמאה 'תלתלים' ומפזרים מעל לבננות
יוצקים מעליהן את מיץ התפוזים ומיץ הלימון מעורבבים יחד
זורים מלמעלה קודם את הסוכר החום ואחר כך את הקוקוס
אופים בתנור החם כ - 8 עד 10 דקות, פתיתי הקוקוס מקבלים גוון זהבהב. להזהר לא לחרוך אותם.

מגישים לשולחן, עם מרית מחלקים את הבננות לצלחות הגשה, ועם כף אוספים מהרוטב שנשאר בתבנית ויוצקים מעל הבננות 1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 1 כף מיץ לימון סחוט טרי 3 כפות גדושות סוכר חום
5 בננות בגודל בינוני 3/4 כוס קוקוס


וכל מה שנשאר לכם לעשות, זה להנות.

אין תגובות: