חיפוש (:

יום שני, 10 בנובמבר 2008

פינוק קרחון אפרסק ויוגורט קליל ..



מצרכים
חומרים ל-12 ארטיקים:
360 מ”ל (½1 כוסות) נקטר אפרסקים
2 כפות מיץ לימון 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
500 מ"ל יוגורט סמיך (מומלץ "יוגורט של פעם" של מחלבות שומרון)
2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה
1. מערבבים נקטר עם מיץ לימון בסיר קטן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לנפח של 1/3 כוס.
2. מערבבים יוגורט עם אבקת סוכר, יוצקים לכוסיות שוט גבוהות או לתבניות ארטיק. ממלאים עד גובה 3/4 כוס. יוצקים מעל כפית או שתיים של נקטר אפרסקים. מערבבים בעזרת קיסם ליצירת דוגמת שיש. נועצים במרכז מקל ארטיק ומקפיאים למשך לילה.
3. מחלצים ומגישים.

בתאבון... תהנו ;]

אין תגובות: