חיפוש (:

יום רביעי, 12 בנובמבר 2008

ה-מרק עגבניות ! פפה אל פומדה.

מצרכים :

רבע כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה
4 פרוסות לחם לבן
8 עגבניות בשלות מאד
3 כוסות מיים
30 עלי בזיליקום קרועים ביד
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

קולפים את העגבניות בקולפן עגבניות וקוצצים גס. שמים את השמן, שום ומרווה בסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הלחם הקרוע והעגבניות, מלח ופלפל ומבשלים כשתי דקות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים יחד שלוש דקות. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום, מחלקים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הגבינה

אין תגובות: